Optigroen partner van Architectenweb & De Vijfde Gevel

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.
Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb. Architectenweb bied een breed palet aan mogelijkheden om vakinhoudelijke informatie in te winnen en te delen: via de website, via social media, via magazines en via evenementen.

Optigroen is al geruime tijd één van de partners van Architectenweb, bekijk via de link onze uitgebreide profiel met vakinformatie voor de architect en ontwikkelaar:

https://architectenweb.nl/b2241

De Vijfde gevel is het communicatie- en kennisdelingsplatform dat bouwheren, architecten, studiebureaus, aannemers en eigenaars van gebouwen in België creatieve ideeën aanreikt om méérwaarde uit hun dak te halen.
Een academisch team en een selecte groep topfabrikanten delen hiervoor hun expertise en ervaringsdeskundigheid. Vanuit een gezamenlijke filosofie reiken ze kennis en oplossingen aan die hun economische meerwaarde reeds hebben bewezen in talrijke projecten.

Optigroen is ook hier een belangrijke partner als het gaat om kennis en kunde delen op het gebied van dakbegroeiing en daktuinen. Bekijk ons profiel via de volgende link:

https://www.devijfdegevel.be/nl/experts/samen-duurzaam-verder

FOTO‘S EN AFBEELDINGEN

Downloads